Je kan als dakwerker aan het werk gaan en onmiddellijk een mooie carrière in de bouw uitbouwen, want er is een enorme vraag naar bekwame personen om de vacatures als dakwerker in te vullen. Een dakwerker moet over een uitstekend evenwicht beschikken en mag absoluut geen hoogtevrees hebben. De werktijden zijn over het algemeen gestandaardiseerd, maar kunnen variëren naargelang de werklocatie en de weersomstandigheden.

    Over het algemeen vragen ze ook een geldig rijbewijs, een blanco strafblad en een diploma van de middelbare school of een gelijkwaardig door ervaring. Soms heb je ook geldige attesten kunnen voorleggen om bepaalde zware machines te mogen bedienen. Dakwerkers moeten over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikken en moeten goed met anderen kunnen samenwerken. Het werkterrein is vaak buiten, soms in extreme omstandigheden. Lichamelijk fit zijn is voor dit fysiek veeleisend werk een must.

    Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

    Inloggen

    Registreren

    Wachtwoord vergeten