This position has been filled

D2S International, expert in geluid en trillingen, dynamische systemen en structuren, zoekt voor het kantoor in Heverlee een Meetingenieur.

De afdeling Bouwakoestiek bestudeert o.a. ruimteakoestiek van zalen en theaters, gevelisolatie van kantoren en appartementen; lucht- en contactgeluidisolatie; trillingen van technische installaties en trillingen van graaf- en afbraakwerken. Deze projecten zijn voornamelijk gesitueerd in de Benelux.

De afdeling Infrastructuur is voornamelijk betrokken bij grote infrastructuurprojecten in binnen- en buitenland, waarbij we telkens instaan voor de disciplines geluid en trillingen bij de aanleg van nieuwe tram- en metrolijnen, tunnels, wegen, validatie van nieuwe voertuigen.

Omschrijving

Binnen een dynamisch team ben jij, na een korte opleidingsperiode, mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van allerhande metingen (geluid, trillingen, …). Hierbij sta je in voor zowel het inplannen, het uitvoeren als het verwerken van meetgegevens op de verschillende werven en projecten van onze talrijke klanten.

Profiel

Bachelor of Master in een wetenschappelijke of technische richting, of gelijkwaardig door ervaring.

Affiniteit met het uitvoeren en analyseren van meetresultaten, akoestiek en/of trillingen is een meerwaarde maar geen must. Je bent Nederlandstalig of Franstalig. Kennis van de andere landstaal is een extra troef.

Rijbewijs B is vereist.

Aanbod

D2S International biedt een zeer aantrekkelijk salarispakket, een firmawagen en tal van extralegale voordelen.

Naast dit verloningspakket staan flexibiliteit en een dynamische werkomgeving bij ons centraal. Ons team bestaat uit een mix van jonge en meer ervaren medewerkers waar je je zeker in thuis zal voelen.

Je krijgt de kans te werken aan verschillende grote en kleine projecten in binnen- en eventueel ook buitenland.

We bieden de nodige opleidingen zodat je je ten volle kan ontplooien.

Contact

Stuur je motivatiebrief en CV via e-mail en vermeld de titel van de vacature.

 

 


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen