Er is altijd veel vraag naar wegenwerkers, dit is een job waarbij je veelal onmiddellijk aan de slag kan. Als wegenwerker installeer je leidingen, afwateringskanalen en alle soorten straatbekledingen. Je werkt in teamverband om elke dag een kwaliteitsvol resultaat neer te zetten. Elke dag zijn er nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om bij te leren. Solliciteer meteen voor een van de onderstaande vacatures als wegenwerker, want wie weet heb jij binnenkort de job van je dromen. Als je niet vindt wat je zoekt, kijk dan ook eens bij onze andere vacatures.

    Er zijn verschillende soorten jobs in deze sector. Van wegenbouw tot onderhoud en reparaties. Eén ding is zeker, je werkt buiten en je werkt met jouw handen. Een job als wegenwerker is voor wie graag in contact blijft met de natuur en graag hard werkt. Het is een job waarin je elke dag nieuwe mensen ontmoet en de kans krijgt om in een team te werken.

    Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

    Inloggen

    Registreren

    Wachtwoord vergeten