Add Alert
  Sign in or create an account to continue.

  Veel bedrijven zijn altijd op zoek naar metsers. Door de grote vraag naar kandidaten voor deze vacatures, kun jij als metser/metselaar snel een mooie carrière in de bouw uitbouwen. Tijdens je werk als metser verricht je metselwerk in alle stadia van de bouw. Planlezen, nauwkeurigheid en een goede samenwerking met het gehele team zijn belangrijk om het bouwproces tot een goed einde te brengen. Zoek je een job als metser, solliciteer snel op een van deze openstaande vacatures! Misschien vind jij binnenkort wel de job van je leven!

  Er zijn veel manieren om metser te worden, van vakscholen, avondschool tot online cursussen. Metselen is een vak apart, hiervoor heb je geen universitair diploma nodig. Als metser te werk gaan, biedt vele voordelen; zoals de mogelijkheid om zelfstandig te werken, je eigen schema te bepalen, buiten werken in alle soorten weer en, heel belangrijk, je kan er goed geld mee verdienen. Om metser te worden, moet je eerst een opleiding volgen. De meeste werkgevers eisen dat je een diploma van de middelbare school of gelijkwaardig hebt.

  Als je ervaring hebt met het werken met bouwmaterialen of je hebt achtergrond in de bouw, dan kan je een loopbaan in de bouw beginnen, zelfs als u geen officiële opleiding hebt genoten. De meeste werkgevers in de bouwsector waarderen werknemers die bereid zijn om te leren en te groeien in hun functie enorm.

  Als metser ben je verantwoordelijk voor het leggen van de fundering en andere structuren die nodig zijn voor verschillende bouwprojecten. In die hoedanigheid ben je verantwoordelijk voor het plaatsen en verwijderen van bakstenen, mortel, betonblokken en andere materialen die worden gebruikt om structuren te bouwen. Naast het werken aan gebouwen, kun je ook verantwoordelijk zijn voor landschapsarchitectuur en andere projecten die verband houden met de bouw. Je kunt werken aan particuliere woningen, commerciële gebouwen en andere grootschalige bouwprojecten. Als metser heb je de mogelijkheid om een hoog loon te verdienen. Sterker nog, veel geschoolde metselaars verdienen meer dan dan een gemiddeld loon.

  Cart

  Winkelwagen