Heel wat (toonaangevende) bedrijven zijn steeds op zoek naar goede elektriciens. Door de grote vraag naar kandidaten voor deze vacatures kan je als elektricien snel een mooie carrière uitbouwen. Tijdens jouw job als elektricien ben je verantwoordelijk voor zowel de installatie als het onderhoud van diverse elektrische voorzieningen. Als elektricien in de woningbouw ga je aan het werk in particuliere woningen en sta je in voor alle elektriciteits- en domoticawerken. Heb je om aan de slag te gaan als elektricien? Solliciteer dan als de bliksem voor één van onderstaande vacatures!

  Om elektricien te worden, moet je over de juiste attesten en diploma’s beschikken. Deze kan je behalen door je in te schrijve aan een technische school al dan niet in avondonderwijs.

  Veelal heb je om als elektricien aan de slag te gaan ook een rijbewijs en goede communicatieve vaardigheden nodig. Tijdens jouw werk als elektricien ben je verantwoordelijk voor verschillende elektrische installaties, onderhoud en het oplossen van storingen aan elektrische apparatuur. Hierbij is veiligheid steeds van het allergrootste belang.

  Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

  Inloggen

  Registreren

  Wachtwoord vergeten