Tailormate is een dynamische onderneming gespecialiseerd in het produceren van commerciële (horeca, retail, kantoor, …) & residentiële interieurs. Wij beschikken in-house over een geautomatiseerde schrijnwerkerij, metaalbewerkingsafdeling, verfspuiterij en digitale drukkerij.
Onze klanten, gaande van interieurarchitecten tot aannemers, kiezen ons omwille van onze spirit. Samen zorgen we ervoor dat de origineelste ideeën werkelijkheid worden. Om nog meer schitterende interieurprojecten te realiseren, willen we ons wervelend team uitbreiden.

Daarom zoeken we een…
TECHNISCH TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER INTERIEURBOUW

 

WAT HEBBEN WIJ VOOR JOU IN PETTO:

Met je brede kennis in interieurbouw en schrijnwerkerij sta je in voor het maken van 3D productietekeningen:

 • Je vertaalt conceptuele interieurdesigns naar technische CAD-CAM tekeningen, die je nadien duidelijk en verstaanbaar overdraagt aan je collega’s in het atelier.
 •  Je zorgt er te allen tijde voor dat je projecten vlot geproduceerd kunnen worden door het samenstellen van goede productiedossiers (stuklijsten, zaaglijsten, CNC-files, materiaalhoeveelheden, …).
 • Bij Tailormate werk je mee aan zeer afwisselende en uitdagende projecten zoals horeca-, retail- en kantoorinrichtingen. Wij produceren interieurelementen en meubelstukken in alle vormen en materialen, zoals hout, steen, kunststof en metaal. Elk project is totaal verschillend van het vorige en dat maakt deze job zo
  boeiend.
 • Je bent het aanspreekpunt voor atelier en productie en bent een krak in het vinden van passende oplossingen om tot het gewenste eindresultaat te komen.
 • Je denkt mee na over de huidige werking en toekomst van het productieatelier: noodzakelijke investeringen, manier van werken, ..

 

DIT WILLEN WIJ GRAAG:

 • Je genoot bij voorkeur een opleiding in de houtsector (bachelor hout, technisch tekenaar), de bouwsector, (bachelor bouw, industrieel ingenieur) en/of de architectuur (interieurvormgeving, interieurarchitect, assistent architect) of je bent een krak in het vak dankzij je praktische ervaring.
 • Je hebt een passie voor hout.
 • Door je specifieke ervaring in interieurschrijnwerk beschik je over een grote dosis technische kennis; betreffende materialen, technische tekeningen, calculaties, enzoverder. Programma’s zoals AutoCAD, Topsolid of Inventor zijn jou niet geheel vreemd. Kennis van Topsolid is een groot pluspunt.
 • Je houdt ervan om met een team projecten van briefing tot oplevering te realiseren.

 

DIT WILLEN WIJ GEVEN:

Een werkomgeving om fier op te zijn met een professioneel uitgebouwd atelier.

 • Een gevarieerde job in een schitterend team waar collegialiteit centraal staat.
 • Je komt terecht in een groeiend maar stabiel bedrijf dat zijn medewerkers mee laat groeien.
 • Je mag rekenen op een marktconform loon met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en telefoonabonnement.
 • Je kan interne en externe opleidingen volgen om je verder te ontwikkelen binnen je vakdomein.

Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Print Job Listing
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen