Verstraete.team is een innovatieve aannemer (klasse 8), uit Roeselare.

Verstraete is georganiseerd rond 4 business units: bouw, hout, immo en zorg. Samen zijn we met een 100 teamspelers. Onze projecten liggen hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. Als echte algemeen aannemer bouwen én renoveren we zowel scholen, rusthuizen, appartementen, villa’s, ziekenhuizen maar ook eigen ontwikkelingen. We werken zowel in bouwteam als voor openbare bouwbesturen.

 

Jouw uitdaging

Als projectleider ben je, samen met jouw bouwteam, verantwoordelijk voor de uitvoering van stuk voor stuk unieke projecten, hoofdzakelijk klasse 6, 7 en 8, waaronder ruwbouw en afwerking van appartementen, woonzorg-centra, unieke private woningen en kantoorgebouwen.

Resultaat leveren betekent voor jou een juiste kwalitatieve uitvoering, volgens vooropgesteld budget en binnen de voorziene termijn. Dit doe je door een nauwgezette planning op te stellen, aankoop van materialen en onderaannemers en een goede werkvoorbereiding. Dit doe je niet alleen maar met een team van aankopers, BIM-werkvoorbereiders, werfcoördinatoren en gespecialiseerde vakmannen en onderaannemers. Je bent het aanspreekpunt voor de architect, bouwheer en alle betrokken partijen. Je wordt ondersteund door een Business unit manager en kan ook terecht het volledige team van collega projectleiders.

 

Wat breng jij mee?

Jouw diploma Master bouwkunde (of gelijkwaardig door ervaring) kan je inmiddels verrijken met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie als projectleider of werfleider. Als je waarden zoals respect, open communicatie en ownership hoog in het vaandel draagt dan ben je alvast uit het juiste hout gesneden.

 

Wat bieden we je aan?

We werken dagelijks om het bouwbedrijf van de toekomst te zijn. Dit door o.a.:

  • Moderne technologie: BIM en datagedreven software die je ondersteunen in je uitdaging
  • Co-creaties met studiebureaus, architecten en aannemers.
  • Een inspirerende werkplek, gedreven collega’s en onze verstraete.academy om kennis en ervaring uit te wisselen.
  • Ontspan je met de collega’s over de middag of na het werk tijdens een partijtje darts, tafelvoetbal of -tennis.
  • Leuke projecten, waar je jouw vrienden en familie wel eens naar meeneemt, want zo bijzonder zij ze!
  • Een motiverend verloningsbeleid met tal van extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, maaltijdcheques, een pensioenspaarplan en een hospitalisatieverzekering voor het gezin, een optioneel fietsleaseplan, etc.

 


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen