Wie zijn wij?

Smet Group, gevestigd in Dessel, is een familiebedrijf met ca. 600 werknemers dat al sinds 1900 gespecialiseerd is in diverse ondergrondse technieken en waterbehandeling. Elk bedrijf van Smet Group is expert in zijn vakgebied. Jarenlange ervaring in zeer boeiende en complexe projecten, in zowel binnen- als buitenland, maakt van Smet Group een uitstekende, betrouwbare partner.

Smet F&C is de funderingsspecialist van Smet Group. Ze nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de uitvoering van bouwputten tot de afwerking van wanden en vloerplaat. Daarnaast bieden ze funderingsoplossingen aan voor watergebonden constructies, metro- en tramverbindingen en nog veel meer. Voor het versterken van onze divisie zijn we op zoek naar een projectleider.

 

Waar kom jij terecht?

Jouw plaats van tewerkstelling varieert naargelang de regio waar het project zich bevindt met een vaste uitvalsbasis in ons kantoor in Dessel. Dit kan zowel voor korte als lange duur zijn. In onze afdeling F&C staan wij sterk als team en zorgen we voor de nodige ondersteuning vanuit verschillende takken van onze afdeling.

 

Wat ga jij doen?

Jij wordt ingeschakeld in ons team dat op basis van diverse funderingstechnieken de klant een gepaste oplossing aanbiedt en succesvol uitvoert aan juiste prijzen. We zorgen voor een gerichte begeleiding zodat je snel zelfstandig de commercialisatie en uitvoering ter harte kan nemen.

Volgende zaken behoren tot jouw takenpakket:

 • Je verzorgt de acquisitie en verkoop: studiewerk, calculaties, varianten uitwerken, offertes opstellen, oplossing verkocht krijgen, …
  Je doet de nodige voorbereidingen: dossieropbouw, overdracht naar techniekverantwoordelijken, budgetten, kwaliteit, veiligheid, …
  Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering: werfleiding opvolgen, facturatie met min- of meewerken, budget- en kwaliteitscontrole, veiligheid, procedures, …
  Je staat in voor de nazorg: facturatie en evaluaties op alle gebieden.
  Je kan hiervoor terugvallen op diverse interne diensten die je dan ook, voor jouw projecten, aanstuurt, begeleidt en opvolgt: aankoop, ontwerp- en studiebureau, uitvoerders, projectsupport, administratie, …

 

Profiel

 • Je genoot een opleiding bouwkunde op masterniveau, industrieel- ofburgerlijk ingenieur of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je bent geïnteresseerd in grondmechanica.
 • Je hebt een goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels.
 • Je hebt reeds enige ervaring in de aannemerij.
 • Je hebt ervaring in funderingsactiviteiten.
 • Je bezit over een geldig attest VCA leidinggevende.

 

Taken

 • Meewerken aan het samenstellen van een aanbestedingsdossier, in samenwerking met de verschillende studiebureaus.
 • Een werf aan een klant opleveren.
 • Het rapport van oplevering bekomen.
 • Op de werf de bevoorrading van materieel en materialen, de locatie van machines en de opslagzones organiseren.

 

Aanbod

Verwacht je aan een marktconform loon met alle extra’s die in de bouwsector gangbaar zijn. Ook maken we je graag blij met diverse keuzes (multimedia, fietsen, …) die jij kan maken in ons cafetariaplan ‘Mijn Smetbudget’.

Verder geniet je nog van een reeks extralegale voordelen zoals een firmawagen en tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, …

Elke nieuwe collega zien we graag voor het eerst op onze onthaaldag. Daarna kan je er meteen invliegen via on-the-job-training waarbij je begeleid wordt door ervaren mensen. Daarnaast bieden wij vanaf dag één begeleiding op de werkvloer en stellen wij een ‘peter’ aan om je wegwijs te maken in de werking van onze firma.

Als familiebedrijf motiveren we een ondernemersmentaliteit en bieden we onze mensen veel vrijheid om de job in te vullen op de manier die bij jou past.

 


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Print Job Listing
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen