Jouw functie :

Als ervaren schrijnwerker zal je leiding geven aan een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Jouw ploeg zal instaan voor het plaatsen en monteren van maatmeubilair dat in ons atelier vervaardigd wordt, zoals kasten, keukens, dressings en dit zowel in winkels, restaurants, kantoren, bedrijven als bij particulieren.
Je zorgt ervoor dat de werven gestructureerd en veilig verlopen. Plan lezen, opmeten, …. heeft voor jou geen geheimen. Een eigen inbreng wordt ook sterk geapprecieerd.

 

Jouw profiel:

We zien met belangstelling uit naar een gemotiveerde vakman die graag een team aanstuurt en zelf ook graag meewerkt. Flexibiliteit is hierbij een belangrijke eigenschap. Je kan duidelijk communiceren met zowel jouw ploeg als met de projectleider.
Je bezit de nodig beroepsfierheid en wil steeds kwalitatief werk afleveren.

Je hebt reeds meerdere jaren ervaring.
Een rijbewijs C of C1 is een pluspunt.

 

Wij bieden :

Je komt terecht in een innoverend en duurzaam bedrijf dat met de modernste machines en inspirerende collega’s prachtige projecten realiseert.

Wij bieden een voltijds contract voor onbepaalde duur. Gemotiveerde mensen kunnen rekenen op een verloning rekening houdend met hun inzet en ervaring.

Je bent ingeschreven in de Bouw (pc 124).

 


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen