Opgaven

Als Ploegbaas Bekister word je ingezet op onze verschillende klasse 8 bouwprojecten. De werven liggen verspreid over de regio Noord/Oost, wat betekent projecten in Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant. Veelal rondom de steden Antwerpen en Genk. Je kunt hierbij denken aan scholen, zwembaden, theaters, grootschalige appartementencomplexen of kantoren. Zowel nieuwbouw, renovatie als ruwbouw en afbouw.

Overal waar beton in zit verwerkt, zal jij waarschijnlijk, samen met je team van bekisters, je steentje aan bijdragen. Jij zorgt ervoor dat er kwalitatief werk afgeleverd wordt en daarnaast met de nodige veiligheidsmaatregelen.

Jouw kennis en inzet is benodigd voor allerlei werkzaamheden op deze projecten zoals het bepalen van de maatvoering van bekistingswerkzaamheden (traditioneel of systeembekisting). Dit geldt voor wanden, kolommen, balken, etc. Maar ook ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van de wapening in het beton en de afwerking daarvan. Tenslotte is betonneren een ware kuntst.

Ook lees je de plannen nauwkeurig, stemt deze af met de werfleider en zorgt ervoor dat alles geregeld is voor jouw team en jezelf. Je stuurt niet alleen je collega’s aan, ook ben je het aanspreekpunt voor hen en de werfleiding. Daarnaast werk je zelf ook actief mee op de projecten.

Daarnaast kan het voorkomen dat je ook andere werkzaamheden verricht, je kunt hierbij denken aan:

  • ruwbouwwerken (metselen, ijzerwerken, etc.)
  • tegelwerken
  • bezettingswerken
  • gyprocwerken
  • isolatiewerken
  • Schrijnwerkzaamheden
  • Etc.

 

Uw kwalificaties

Uiteraard krijg je de beschikking over de nodige tools, een werfwagen en kledij om je job goed uit te kunnen oefenen. Belangrijk is dat je gemotiveerd bent, kwalitatief werk wilt leveren en elke dag wilt bijleren. Ervaring in de bouwsector is een must.

Verder vinden wij het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, beschikt over een rijbewijs B en een goed technisch inzicht hebt. Daarnaast kun je goed instructies geven en houd je de veiligheidsregels voor jezelf en die van je collega’s op de bouw goed in de gaten.

 

Wij bieden

Meer dan voldoende uitdaging binnen een dynamisch team met een gezonde ambitie voor de toekomst. STRABAG Belgium, een welgekende klasse 8 aannemer, bouwt aan mooie projecten en heeft bovendien alle expertise in huis. Zo beschikken wij over een intern studiebureau (Central Services / Zentrale Technik), materieeldienst en wagenpark (BMTI) maar ook over expertise op het gebied van Contract Management & Legal (CML). Daarnaast hebben wij nauwe contacten met het internationale concern STRABAG SE waar de nodige knowhow aanwezig is.

 


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Print Job Listing
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen