ONDERHOUDSTECHNIEKER BINNENDIENST

Bedrijfsvoorstelling

Dankzij onze 60 jaren ervaring en state-of-the-art machines kom je terecht in een gedreven en open familiebedrijf! We zijn specialist in België op gebied van 3 grote divisies, Aertssen Infra, Aertssen Kranen, Aertssen Transport en Logistiek. Wij verzorgen de meest uiteenlopende projecten! Naast onze activiteiten in België zijn wij sinds een 15-tal jaren ook een vaste waarde in het Midden-Oosten. Dankzij ons hoogtechnologisch machinepark en 2000 gespecialiseerde medewerkers zijn wij in staat steeds een optimale service aan te bieden!

Onze medewerkers zijn goud waard. Het is de combinatie van mensen, machines en kennis die het ons mogelijk maken de beste te zijn in wat we doen.

People, Power and Passion to build on!

 

Wat zal je doen?

  • Als technieker / mechanieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van onze vrachtwagens, trailers en personenwagens in onze werkplaats.
  • Je voert zowel het preventief onderhoud als de herstellingen uit.
  • Je spoort kleine storingen op en zoekt naar geschikte oplossingen.

 

Wie zoeken we?

  • Je bent in bezit van een diploma secundair onderwijs autotechnieken, elektro- of automechanica of gelijkwaardig door ervaring.
  • Indien je beschikt over een rijbewijs C of CE, is dit zeker en vast een plus!
  • Je hebt een goede kennis van automechanica en hydraulica.
  • Je hebt een sterke interesse om te werken aan een uitgebreid wagenpark.
  • Je werkt nauwkeurig en graag in team.

 

Ons aanbod

Bij Aertssen kom je terecht in een familiebedrijf met een collegiale sfeer. Jouw loon wordt aangevuld met een gsm én abonnement, maaltijdcheques, 6 ADV dagen, groepsverzekering via de sector, hospitalisatieverzekering, fietsleaseplan en kortingen via Benefits at work. Verder voorzien we een uitgebreid pakket van werkkledij.

Als familiebedrijf organiseren we verschillende activiteiten zoals een Sinterklaasfeest, Teambuilding, Nieuwjaarsfeest, Sportactiviteiten,…

We bieden je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen op maat van jouw behoeften en die van de organisatie.

SOLLICITEER NU


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen