Onderhoudsmecanicien

Kies jij staalhard voor Aelterman?
Sinds kort maakt Aelterman deel uit van de Artes Group. Hun decennialange expertise maakt hen een absolute kampioen in de staalbouw wat een perfecte aanvulling is bij de speelvelden van Artes. Aelterman is gespecialiseerd in de productie en montage van stalen bruggen, sluisdeuren, kraanonderdelen en aanverwante gelaste constructies in het binnen- en buitenland.

Locatie: Kluizendok in de Gentse haven

 

Jouw speelveld:

Als Mecanicien bij Aelterman heb je een heleboel verantwoordelijkheden en sta je voornamelijk in voor het preventief en curatief onderhoud van ons machinepark.

Je bent een krak in het oplossen van storingen en defecten aan onze diverse installaties, machines, klein gereedschap en rollend materieel. Je werkt hierbij zowel met hydraulica- en persluchtsturingen.

In ons atelier draaien en frezen we op conventionele machines. Als jij dat al kan, is dat zeker een pluspunt. Daarnaast ben je ook in staat om kleine constructies te lassen of sta je ervoor open dit aan te leren.

Verder zorg je samen met je collega’s steeds voor een veilige manier van werken. Je streeft te allen tijde een ordelijke werkplek na. Bovendien sta je voor al jouw werken in voor een perfecte kwaliteit.

 

Jouw toolbox:

  • Je bent in het bezit van een diploma 7de specialisatiejaar of Bachelor Electromechanica of kan dit evenaren met enkele jaren ervaring in de industrie;
  • Je bent leergierig om je kennis over automechanica bij te schroeven;
  • Je bent gemotiveerd en ziet werk van op een afstand al liggen;
  • Je bent gewapend met een rijbewijs B;
  • Je hebt een goede kennis van het Nederlands.

 

Onze bouwstenen:

WERKEN BIJ AELTERMAN IS…

  • zin hebben om je samen met je team te SMIJTEN – belanden in een omgeving waar VAKMANSCHAP, PASSIE en UNIEKE projecten centraal staan
  • PLEZIER maken op het werk
  • blijven groeien naast de beste BRUGGENBOUWERS

Door de grote variatie in projecten is geen enkele werkdag dezelfde. En dankzij onze uitdagende projecten kan je jouw job met grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid uitvoeren;
Je werkt in een 2-ploegen systeem: 6u-14u & 14u-22u en geniet van een goede verloning volgens capaciteiten.


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen