De uitdaging

Ben jij een ware meester in het creëren van wapeningsnetten?

Bij ons krijg je de kans om jouw skills te laten stralen! Als wapeningsnet-constructeur bij Verhelst Bouwmaterialen, maak jij aan de hand van ons productieplan de perfecte wapeningsnetten.

Met jouw puntlasttalent en halfautomatische vaardigheden zorg je ervoor dat elk wapeningsnet met de grootste zorg en stevigheid wordt geconstrueerd. We willen immers niet dat het net uit elkaar valt wanneer het in de bekisting wordt geplaatst of als het beton wordt gegoten.

Klinkt dit als de ideale uitdaging voor jou? Als jij graag werkt met precisie en oog voor detail, dan ben jij de persoon die we zoeken! Je krijgt de kans om deel uit te maken van ons enthousiaste team en mee te werken aan uitdagende projecten in de bouwsector. Dus, als jij klaar bent om jouw talent te laten zien, solliciteer dan vandaag nog!

 

Wie we zoeken (m/v/x)

 • Je hebt een grondige kennis van planlezen.
 • Je kan lassen.
 • Je bent werklustig, kwaliteitsbewust, nauwkeurig, ordelijk en stipt.
 • Je kan veilig en in team werken.
 • Je hebt oog voor detail.
 • Kunnen werken met een beugelautomaat (ijzerplooi- en snijmachine) is een pluspunt.
 • Onze grondstoffen voor werkgeluk
 • Je komt terecht bij Groep Verhelst, een financieel gezond bedrijf met een familiale werksfeer
 • Contract onbepaalde duur na een geslaagde proefperiode
 • Ruimte om zelfstandig te werken en ondernemerschap te tonen
 • Een boeiende job met veel variatie
 • Een lange én mooie carrière bij Groep Verhelst, bij ons ben je nooit uitgeleerd

 

Wie zijn we?

Verwelkomen we jou binnenkort bij onze architectonisch betonafdeling te Deerlijk? onderdeel van de gerenommeerde Verhelst-groep! We zijn verheugd om met jou te praten over onze passie voor architectonisch beton en hoe we onze waarden van GPS – gedreven, samen en positief – dagelijks in de praktijk brengen.

Bij ons staat gedrevenheid centraal. We streven constant naar het leveren van de hoogste kwaliteit en streven ernaar om elk project tot in de puntjes te verzorgen. Onze toegewijde teamleden hebben werken dagelijks met passie en zetten zich met volle overgave in om de meest indrukwekkende en duurzame betonconstructies te realiseren.

Daarnaast geloven we sterk in samenwerking. Samen met onze klanten, partners en collega’s zoeken we naar de beste oplossingen en streven we naar succesvolle projecten.

We geloven in open communicatie, waarbij we naar elkaar luisteren en ideeën delen om tot de beste resultaten te komen. . Onze positieve instelling maakt het verschil in alles wat we doen. We willen een positieve impact hebben op de gemeenschap en het milieu, en streven naar duurzaamheid in al onze projecten. We geloven dat we niet alleen bouwen met beton, maar ook met zorg en aandacht voor de wereld om ons heen.


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Print Job Listing
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen