Heb je net de schoolbanken achter jou gelaten en sta je te popelen om jezelf zowel vaktechnisch als persoonlijk verder te ontwikkelen in een toonaangevend bouwbedrijf?

Dan is Camino op zoek naar jou! Als projectleider ben je de tussenpersoon tussen de klant en alle (onder)aannemers. Je volgt bouwprojecten op van A tot Z en handelt daarbij steeds in het belang van de klant. Jouw daadkrachtige persoonlijkheid en technische kennis zorgen ervoor dat je elke hindernis makkelijk het hoofd kan bieden. Maar waar je het meest naar uitkijkt is het persoonlijke contact met jouw klanten.

Niet woonachtige in de regio rond Gent? Geen enkel probleem! Momenteel zoeken wij projectleiders uit verschillende regio’s, dit zowel in Vlaanderen als Wallonië. Er is slechts één vaste dag per week waarop je in ons gezellige kantoor in Drongen verwacht wordt.

 

Collega-projectleider Arthur geeft alvast enkele must haves mee.

  • Camino ademt renovatie en bouw. Je bent dan ook zelf afgestudeerd in een bouwkundige richting én hebt inzicht in de sector.
  • Als projectleider ben je verantwoordelijk voor verschillende opdrachten en deadlines. Omdat je sterk in je schoenen staat, vinden we stress gelukkig niet terug in je woordenboek.
  • Vlot schakelen naar Frans of Engels? Bien sûr! Je komt in contact met veel mensen en dus ook Frans of Engels.
  • De bouw van een woning kan een emotionele rollercoaster zijn voor veel mensen. Je bent je hier van bewust en communiceert bijgevolg steeds empathisch en klantgericht.

 

Een functie als projectleider, da’s veel variatie én veel kansen

Als projectleider houd je heel wat balletjes tegelijk in de lucht. Je dagen worden goed gevuld door een boeiend en gevarieerd takenpakket:

  • Het voorbereiden van projecten is de eerste stap. Dit kan gaan van het bestellen van materialen tot het opstellen van een budget. Je volgt alles natuurlijk op de voet op.
  • Als projectleider ben je het spilfiguur tussen de klant en de interne afdelingen. Je brengt dan ook bijna dagelijks een bezoek aan de werven bij het opgaan van de zon. Op die manier volg je de stand van zaken op de voet op en speel je kort op de bal.
  • Bij bouwprojecten komt heel wat papierwerk kijken. Je schuwt dus ook de administratieve kant van een bouwproject niet.
  • Mag het een beetje meer zijn? Binnen Camino is ontwikkeling heel belangrijk. Je wordt dan ook bijgestaan door een ervaren rot die je de kneepjes van het vak zal leren. Bovendien zal hij of zij je met veel plezier begeleiden doorheen je groeiproces.

 

Mooie functie, mooie voordelen

Als tegenprestatie voor jouw inzet en enthousiasme, bieden we jou een marktconform verloningspakket met een aantal aantrekkelijke extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen. En of we ook flexibel zijn! Jouw agenda bepaal je helemaal zelf in functie van de lopende projecten.

Work hard, play hard, natuurlijk. Om voldoende te ontspannen organiseren we dikwijls leuke activiteiten na de werkuren. Potje padel, rondje fitness of een weekendje aan zee in ons eigen appartement? Met plezier!

 

Waarom Camino?

Camino is een innovatieve organisatie met twaalf toonaangevende bedrijven actief binnen woonoplossingen, bouw en renovatie. Onze mooie onderneming biedt een tweede thuis aan al zijn medewerkers: ongeacht afkomst, leeftijd of arbeidsbeperking. Respect, vertrouwen en (zelf)ontwikkeling dragen wij dan ook hoog in het vaandel. Onze gepassioneerde experts geven dag na dag het beste van zichzelf om steeds de beste service te bieden aan de klant.

Zin om als projectleider mee te groeien met onze prachtige onderneming?

Solliciteer dan nu online!

 


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Print Job Listing
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen