This position has been filled

D2S International, expert in geluid en trillingen, dynamische systemen en structuren, zoekt voor het kantoor in Heverlee een Ingenieur-Architect voor het versterken van de afdeling Akoestiek.

De afdeling Akoestiek bestudeert o.a. ruimteakoestiek van zalen en theaters, gevelisolatie van kantoren en appartementen; lucht- en contactgeluidisolatie; trillingen van technische installaties en trillingen van graaf- en afbraakwerken. Deze projecten zijn voornamelijk gesitueerd in de Benelux.

Omschrijving

Na een eventuele inwerkingsperiode neem je zelfstandig de leiding over het bouwakoestisch ontwerp van gebouwen. Hierbij adviseer je onze klanten (bouwheren, aannemers, architecten en overheden) om tot efficiënte geluids- en trillingsreducerende oplossingen te komen, dit in samenwerking met de klant en ons eigen team van meetingenieurs.

Profiel

Master in de ingenieurs- of architectuurwetenschappen, eventueel aangevuld met een relevante postacademische opleiding – of gelijkwaardig door ervaring.

Deze vacature staat open voor ingenieurs of ir-architecten (hetzij beginnend, dan wel met enkele jaren ervaring) met de nodige communicatieve skills.

Affiniteit met akoestiek (via eindwerk, keuzevakken of vrijetijdsbesteding) is uiteraard een meerwaarde, alsook ervaring met akoestische software en meettechnieken.

Je bent bereid je te verplaatsen, metingen ter plekke uit te voeren en bent flexibel inzetbaar.

Je kan meerdere projecten tegelijk opvolgen en kan zelfstandig je werk organiseren.

Je bent tweetalig (Nederlands – Frans). Praktische kennis van het Engels is een must.

Aanbod

D2S International biedt een zeer aantrekkelijk salarispakket en tal van extralegale voordelen.

Naast dit verloningspakket staan flexibiliteit en een dynamische werkomgeving bij ons centraal.

Je krijgt de kans te werken aan verschillende grote en kleine projecten in binnen- en eventueel ook buitenland.

Wij bieden de nodige opleidingen zodat je je ten volle kan ontplooien.

Contact

Stuur je motivatiebrief en CV via e-mail en vermeld de titel van de vacature.

 


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen