Ter ondersteuning van onze ploegen zonnepaneelinstallateurs en
dakwerkers zijn we op zoek naar een elektricien met een eerste ervaring.
Je bent vaak alleen onderweg en bezoekt dagelijks 2 tot 4 klanten. Bij
elke klant zorg je voor de netkoppeling van de omvormer, de installatie van accu’s en laadpalen. Je werkt verzorgd, netjes en je houdt rekening met de wensen van de klant. Je denkt mee over problemen die ter plaatse naar boven komen. Naast vakbekwaamheid staat Rensol ook voor service en klantgerichtheid. Jij bent het gezicht van Rensol en staat dus garant voor een uitstekende service.

Wie zijn wij ?

Sinds 2010 is Rensol aanwezig op de Vlaamse markt en is uitgegroeid
tot een gevestigde waarde op de markt van installateurs zonnepanelen.  We willen iedereen bewust maken van de voordelen van PV-installaties en willen ons steentje bijdragen tot de ecologische uitdaging waarmee we de komende jaren en decennia te maken zullen krijgen. We volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en implementeren ze constant in ons aanbod naar de klant (integratie van panelen met de mogelijkheid tot
uitbreidbare opslagcapaciteit, afstemmen van verbruik op productie van elektriciteit, gestuurd laden van elektrische wagens, …). Op die
manier draagt Rensol zijn steentje bij tot een gezondere toekomst voor de komende generaties.

Wie zoeken wij ?

Je hebt een diploma elektriciteit of elektromechanica (TSO of BSO) en, bij voorkeur, al enkele jaren ervaring in de bouwsector. Je hebt een degelijke kennis van het AREI en je kunt logisch nadenken. Indien je het diploma niet bezit, kun je je kennis door ervaring aantonen. De techniek van zonnepanelen en omvormers leer je in ons bedrijf.

Hopelijk herken je jezelf daarnaast in volgende elementen:

  • je hecht belang aan je eigen veiligheid en die van je collega’s
  • je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer (ondanks dat je vaak alleen op de baan bent is een goede communicatie en uitwisseling met collega’s en klanten belangrijk)
  • je bent bereid om bij te leren
  • je beschikt over een rijbewijs B

Wat mag je van ons verwachten ?

  • een mobiele job met ruimte voor vrijheid en zelfstandigheid
  • een aantrekkelijke verloning volgens PC 124 met 32 vakantiedagen en standaard extra voordelen zoals dagvergoedingen, …
  •  bijdragen aan een betere wereld
  • in de buurt werken (Brussel, Vlaams-Brabant)
  • een tof team, waar naast hard werken ook ruimte is om samen plezier te maken
  • doorgroeimogelijkheden in functie van je ervaring en ambitie

Hoe solliciteren ?

Heb je zin om de handen uit de mouwen te steken ? Geloof je in de voordelen van duurzame energie ? Aarzel dan zeker niet en bezorg ons je cv met een woordje uitleg omtrent je interesse in deze vacatur. Binnen een week mag je een seintje verwachten en kijken we samen of jij onze nieuwe medewerker wordt !

 


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen