Attitude:

 • Technisch.
 • Hands-on, punctueel, stressbestendig, en flexibel.
 • Zin voor productiviteit binnen een veilige omgeving.
 • Je kan goed in team werken, maar weet je ook zelfstandig te redden.
 • Veilig werken is voor jou een absolute prioriteit.
 • Je bent een echte problemsolver, “Het lukt niet” staat niet in jouw woordenboek.
 • Je bent steeds op zoek naar verbetering en legt de lat steeds hoog voor jezelf.
 • Flexibel

 

Werkervaring:

 • Sterk technische interesse en achtergrond.
 • Algemene technische kennis en ervaring binnen een geautomatiseerde productieomgeving.
 • Kennis van pneumatica, elektriciteit, mechanica en hydraulica.
 • Kennis van een hogere programmeertaal op PLC (voorkeur siemens).
 • Kennis van het Engels – Duits is een voordeel, maar geen must.

 

Wie zijn wij?

Vergalle NV is een steel service center gespecialiseerd in het versnijden van coils in band- en plaatstaal. Wij zijn een 100% familiale onderneming en worden gekenmerkt door een informele en familiaire bedrijfscultuur.

Jaarlijks wordt ongeveer 200.000 ton staal verwerkt dat zijn weg vindt naar alle uithoeken van Europa. Dagelijks zetten 45 enthousiaste werknemers zich in om onze klanten de beste service te bieden. Hoogstaande productiefaciliteiten, kwalitatieve producten en gedreven medewerkers zijn de sterktes van Vergalle NV.

Onze vestiging, gelegen in Oudenaarde, bevat 4 sterk geautomatiseerde productielijnen met bijhorende verpakkingslijnen. Onze klanten situeren zich in diverse industriële sectoren zoals, bouw, witgoed enz.

 

Wat bieden wij?

Vergalle NV is een Belgische onderneming met een sterk familiaal karakter, wat zich vertaalt in een vlakke ondernemingsstructuur en een aangename werkomgeving in de brede zin van het woord. Bij Vergalle houdt men rekening met de mening van iedereen, van productie-arbeider tot directielid.

Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de installaties en zorg je samen met je collega’s voor een hoge bedrijfszekerheid.

Binnen de afdeling onderhoud komen alle technieken aan bod : elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisering,… Onze onderhoudsafdeling kenmerkt zich met het feit dat we ongeveer 90 % van de problemen in house oplossen.

Het machinepark bestaat uit moderne productie-eenheden waar jaarlijks sterk in geïnvesteerd wordt.

Als onderhoudstechnieker heb je een heel afwisselende job met ruimte tot zelfontplooiing.

 

Wat houdt de job in?

Je staat dagelijks in voor het oplossen van storingen. Je noteert storingen in het onderhoudssysteem en schrijft gebruikte onderdelen uit, zodat er gestructureerd kan gewerkt worden.

Op momenten dat onze productielijnen draaien, voer je preventief onderhoud uit aan de installatie en onze infrastructuur, of ondersteun je de voorbereiding van onderhoudswerkzaamheden die buiten de normale werkuren vallen.

Als onderhoudstechnieker werk je in dag-functie, maar is flexibiliteit noodzakelijk.

Tijdens de zomerstop wordt er steeds 100% engagement gevraagd. Dit is een periode van 3 weken waarbinnen ombouwen en onderhoud plaatsvinden waar anders geen ruimte voor is. Uiteraard is er voldoende aandacht voor een juist evenwicht tussen privé en job.

Je let tijdens het uitvoeren van de job steeds op de veiligheid van jou en jouw collega’s, want dit staat steeds voorop!

 

Doorgroeimogelijkheden?

Vergalle NV is een onderneming die in volle groei is. Wij zijn steeds op zoek naar uitbreiding van onze verkoopactiviteiten en dit vertaalt zich in blijvende investeringen in de productielijnen én in onze mensen.

Als onderhoudstechnieker heb je de kans om tijdens jouw werk steeds bij te leren. Wij investeren steeds in onze werknemers en tijdens je loopbaan kan je tal van opleidingskansen benutten. Als onderhoudstechnieker heb je later de kans om verder door te groeien en meer verantwoordelijkheden te gaan dragen!

 

Betekent een succesvolle carrière voor jou:

 • verantwoordelijkheden en uitdagingen
 • openheid en samenwerking
 • afwisseling in de job

 

Ben je op zoek naar een financieel gezond familiebedrijf waar je geen nummer bent, maar waar jouw mening echt telt.

Dan vind je bij ons zeker de job die je zoekt.


Bouwjobs werk bouw vacature bouw Jobs in bouw construction jobs
Vacature overzicht
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Inloggen

Registreren

Wachtwoord vergeten

Delen